3 Ocak 2012 Salı

İslami Evlilik


Türkiye'nin İslami evlilik ve eş arama sitesi Müslüman Kalpler yeni sistemiyle 17 haziran 2012 itibari ile yayında!

2009 yılında kurulan Müslüman Kalpler'in yeni sisteminde bulunan, özellikle üyenin doldurduğu profil bilgileri baz alınarak diğer üyelerle eşleştirilmesisi sonucu üyeye sadece uygun üyelerin gösterilmesi ve site içerisinde profil gizleme gibi özellikler görülmeye değer. Sitede profil gizleme özelliği sayesinde, isteyen üyeler profillerini tamamen gizlemekte ve sadece kendisinin iletişim kurmak istediği üyeye gözükebilmekte ya da sadece  kendisine uygun üyelere gözükebilmektedir. Ayrıca site içerisinde anlık mesajlaşma özelliği sayesinde üyelerine daha hızlı iletişim yöntemi sunmaktadır.

Üyelikte profil soruları zorunlu tutulmuş, böylelikle gayri ciddi olmayan üyeliklerin önüne geçiliyor. Ayrıca profilinizi doldurulup üye olduktan sonra profiliniz ikinci bir incelemeden geçiyor eğer ciddi olmayan ve bir bütün olarak profil bilgileriniz birbiriyle bağdaşmıyor ve çelişiyor ise üyeliğiniz siliniyor. Amaçlarını üye sayısını afaki rakamlarla yükseltmekten ziyade doğru, kaliteli ve aile kurma niyetli zarif insanları nezih bünyesinde tutmak olarak belirliyorlar.

3 yıldır faaliyette olan siteyi inceleyebilir, üye olabilir, eş adayınızı arayabilirsiniz.  Aile kurma niyetli Müslümanların tanışmalarına vesile olan Müslüman Kalpler, güven duyabileceğiniz bir eş arama sitesidir. Türkiyenin islami evlilik ve Eş Arama Sitesi Müslüman Kalpler; Müslümanlar için ciddi, islami değerleri, anlayışı ve ahlakı ön planda tutan bir eş arama sitesidir. Müslüman Kalpler bir islami evlilik sitesidir.

İslami evlilik sloganıyla üyelerini nezih bir ortamda ağırlamaya çalışan bu siteyi incelemenizi tavsiye ediyorum:

İslami Evlilik ve Eş Arama Sitesi Müslüman Kalpler